STØTTELØP

Lier, 21. august kl 10

Sara Michelle er 34 år, gift og bor på Spikkestad. Hun har 5 barn i alderen 4 til 16 år. I januar tok livet en brå vending da Sara fikk kreftdiagnosen alvorlig livmorhalskreft. Hun var først gjennom 8 lange uker med stråling og cellegift uten at effekten var god nok. Nå tilbys palliativ behandling i form av immunterapi.

For familien teller hver dag de kan få sammen.

Det finnes en «fase-2» behandlingsform etter fullført immunterapi-behandling. Dette er en ny behandlingsform som kan vise til gode resultater ift. full helbredelse. Behandlingen tilbys per dato dessverre ikke i Norge, men tilbys i bl.a. Sverige, Tyskland og Tyrkia.

 

Støtt familien!

Gå, jogg eller løp 5 km med eller uten tidtagning i Rekordløpet-traséen på Lier 31. juli. 600 m for barna.

Deltageravgiften, og evt. beløpet du velger å donere i tillegg, går til familien til finansiering av «fase-2»-behandlingen. Familie og venner bidrar som best de kan, men trenger hjelp.

Løpsinfo

Starttidspunkt
  • kl 09:30 – Start 600 m barneløp
  • kl 10:00 – Start 5 km med og uten tidtagning
Priser

Barn: 100 kr
Voksne: 300 kr

Deltageravgiften går til Sara Michelle og familien.

PS! For de som løper på tid kommer i tillegg 40 kr i enganglisens til Norges Friidrettsforbund dersom du ikke har helårslisens. Med lisens er du forsikret under løpet. Du kan lese mer om lisensordningen her.

Traséen

Løpet går på den etterhvert kjente Linnesrunden, en av Norges aller letteste traséer. Løpet går på gangvei og er velbrukt av løpere og mosjonister i Drammensområdet. Målgang er ved Lier Stasjon hvor det også er startnummeravdeling. Startsted ved Lierkroa både for 5 km og 600 m barneløp, se løypekart.

Løypekart

Hente startnummer

Startnummer kan hentes f.o.m. 1 time før løpsstart i målområdet på Lier Stasjon. Finn startnummeret ditt ved å søke deg selv opp i startlisten løpsdag.

Parkering

INGEN parkering på Lierkroa.

Vi anbefaler deltakerne å parkere på følgende steder:

– Lier stasjon (Målgang)

– Maxbo Lier (Ved start halvmaraton)
– Biltema Lier (Ved start halvmaraton)

Sanitærfasiliteter

 1 toalett inne på Best Lierkroa bensinstasjon i tillegg til 2 mobile toaletter på utsiden.

Deltagerbilder

Ønsker du bilde av deg selv fra løpet som minne? Her vil du kunne søke opp bilder av deg selv få timer etter løpsslutt. Gjelder kun for de som deltar på 5 km, ikke barneløpet.

Resultater

For de som løper med tidtagning vil resultatet være tilgjengelig  her  umiddelbart når deltageren passerer målstreken.

Klasseinndeling

11 år, 12 år, 13 år, 14-15 år, 16-17 år, 18-19 år, 20-22 år, 23-39 år, 40-44 år, 45-49 år, 50-54 år, 55-59 år, 60-64 år, 65-69 år, 70-74 år, 75-79 år, 80-84 år og 85-89 år.

Kontaktinfo

Løpsgeneral:
André Hjorteseth
kontakt@rekordlopet.no

Tekniske spørsmål om tid/resultat:
Tom-Erik Lukkeda
 tom-erik@lopskonsult.no.

Støttespillere

(c) Rekordløpet AS | All Rights Reserved